De mooiste plafondlampen op een rij

In ieder huis vind je ze wel; de plafondlamp. Bevestigd in de hal, badkamer, bijkeuken of het toilet. De plafondlamp is ideaal voor kamers waar je weinig ruimte hebt om een hanglamp op te hangen. Deze lamp tevens perfect voor vochtige ruimtes in huis zoals de badkamer en het toilet. Een plafondlamp (ook wel plafonnière genoemd) klinkt misschien wat saai en suf, maar dat hoeven ze zeker niet te zijn! Hieronder laten we zien dat ook deze lamp een eyecatcher kan zijn in je huis.

Klassieke kroonluchter plafondlamp
Ben je in het bezit van een oud huis met mooie ornamenten? Dan is een kroonluchter een echte aanrader. Er wordt wel eens gedacht dat deze klassieke stijl niet te combineren is met een modern interieur, maar niets is minder waar! De combinatie van klassiek en modern zien we juist veel terug in oude woningen waar design gecombineerd wordt met oude meubelen en accessoires. Deze plafonnière past perfect in de hal, overloop of het toilet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *